Friday , February 3 2023

“România vrea autostrăzi”, episodul 2. VIDEO – Demonstratie a lui Stefan Mandachi: Respectând toate regulile de circulație, un drum de 643 km este parcurs în 15 ore și 46 minute

Antreprenorul sucevean Stefan Mandachi continua campania “Romania vrea autostrazi”, printr-un nou videoclip prin care demonstreaza ca, din lipsa infrastructurii rutiere, in Romania un drum de 643 de kilometri se parcurge in aproape 16 ore. 
Managerul restaurantului “Spartan” din Târgu Jiu, a fost filmat în timp de conduce pe drumurile naționale, intr-un trafic ultra-aglomerat, pe sosele proaste, cu limitari de viteza la tot pasul. respectand toate regulile si indicatoarele rutiere. De la Targu Jiu până la Botoșani, din cei 643 kilometri, doar 68 au fost parcursi pe autostrada.  După 15 ore și 46 de minute și 643 de kilometri parcurși, soferul a reușit să ajungă la Botoșani.

“Pentru că ni se comunică aproape constant că nu avem nevoie de autostrăzi și că nevoile șoferilor români sunt acoperite corespunzător în materie de infrasturctură rutieră, am decis să facem o demonstrație pe traseul Târgu Jiu – Botoșani, documentând practic, traseul unuia dintre managerii Spartan din orașul de rezidență către orașul în care trebuia să participe la ședință. Un drum de 643 km, parcurs în 15 ore și 46 minute, respectând toate regulile de circulație și toate indicatoarele rutiere”, declara Stefan Mandachi.
Aratand ca, in acest caz mai sunt alți 40 de manageri în toată țara, toți trebuind să ajungă în același oraș pentru ședința programată la nivel de top management, Stefan Mandachi intreaba: “Voi cât faceți din Oradea până în Constanța, sau până în Tulcea?  Dar din orașul de rezidență până acasă, la partinti sau la bunici?”

Vezi si

O femeie a murit în urma unui grav accident petrecut la ieșirea din Câmpulung spre Pojorâta

Autoturismul condus de o femeie de aproximativ 55 de ani a fost lovit puternic de …