Friday , May 24 2024

Rolls Royce lanseaza SUV. "Surpriza" de 200.000 de euro (FOTO)

Rolls SUV

Sefii germani au anuntat ca vor schimba istoria celei mai exclusiviste marci din toate timpurile.
Thorsten Mueller, CEO Rolls, a tinut o sedinta la sediul BMW din Goodwood (Anglia) si a vorbit despre posibilitatea lansarii unui SUV cu emblema englezeasca. Cat timp compania e controlata de nemti la nivelul actionariatului, este mai mult decat sigur ca masina va fi “impachetata” cu un sasiu BMW (Seria 7). Pe aceeasi platforma, BMW o sa construiasca in 2018 modelul X7. Exemplul real de schimb de platforme BMW-Rolls este modelul Ghost, construit pe o varianta usor-modificata a scheletului de la Seria 7.
SUV Rolls
sursa foto: autobild.de

Deocamdata nu sunt detalii prea multe despre motorizari, dar e de asteptat sa auzim tot de cai putere BMW, cei mai multi. In gama o sa fie si un model hibrid – tehnologie pe care nemtii o au pe masinile din segmentul lux (ActiveHybrid).

Bentley, Aston Martin si Lamborghini sunt alte companii de lux declarate lux-sport care au in plan lansarea unor masini mult mai mari, de talia SUV-urilor.
Text: Alexandru Banu,  www.incont.ro

Vezi si

Două noi locuri de joacă în cartierul George Enescu. Lucian Harșovschi: Pentru mine, promisiunea devine obligație! Continuăm!

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat darea în folosință a două noi locuri de …