Thursday , August 18 2022

Rezultatele admiterii la liceu in judetul Suceava. VEZI LISTA COMPLETA

Inspectoratele scolare judetene au inceput sa publice listele cu repartizarile pe licee ale elevilor care s-au inscris la admiterea 2011. Rezultatele finale complete trebuie sa fie afisate pana miercuri.
Fata de anul trecut cand procesul computerizat al repartizarii elevilor in licee s-a facut de fata cu presa, ministrul Funeriu a decis ca, in acest an, evenimentul sa ramana unul in spatele usilor inchise. Intreaga repartizare este pornita cu ajutorul unei singure apasari a tastei Enter, iar rezultatele au fost deja publicate pe site-ul edu.ro.
Primii elevi care au aflat deja daca au fost admisi sau nu pe un loc la liceul pentru care au optat sunt cei inscrisi la institutiile cu profil vocational si la liceele militare. Aceste din urma instituii sunt printre cele mai bune din Romania, conform rezultatelor de la bacalaureat din ultimii ani si mai ales din sesiunea iunie-iulie anul acesta. Da click mai jos pentru a afla unde ai fost repartizat.
ADMITEREA 2011. REPARTITIA IN LICEE SUCEAVA

Vezi si

Ministrul Dezvoltării a semnat contractul de execuție pentru lucrările de consolidare ale ansamblului Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou de la Suceava

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila a semnat în cursul dimineții de joi contractul de execuție pentru lucrările …