Friday , February 3 2023

Rezervorul unui autocar, golit de hoţi, la Siminicea

politie rutiera

Soferul unui autocar aparţinând de TASA a reclamat faptul că, hoţii i-au furat din rezervor circa 200 de litri de motorină, paguba ridicându-se la suma de aproximativ 1.300 de lei

In data de 22 iunie 2014, la ora 05.36, Gheorghe M., de 60 de ani, din municipiul Suceava, a anunţat Poliţia despre faptul că în noaptea de 21 spre 22 iunie a.c., hoţii i-au furat din rezervorul autocarului de aparţine de SC TASA SA, care era parcat pe marginea DJ 208 B, în centrul comunei Siminicea, aproximativ 200 de litri de motorină. Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că reclamantul este angajat ca şofer la TASA, iar în dimineaţa zilei de 22 iunie 2014, în jurul orei 05.15, a plecat în cursă cu autocarul cu călători, iar la ieşirea din comuna Siminicea, acesta s-a oprit. In momentul în care a verificat rezervorul bărbatul a observat că lipseşte lacătul cu care era închis, iar rezervorul era gol.
Cum în autocar erau călători, şoferul a alimentar vehiculul pentru a duce călătorii la destinaţie şi a anunţat Poliţia că va reveni pentru a da informaţii cu privire la furtul motorinei la întoarcerea din cursă, în jurul orei 08.30. Cu această ocazie, oamenii legii au observat că lăcaşul rezervorului avea urme de forţare, iar din interior lipseau circa 200 de litri de motorină în valoare de aproximativ 1.300 de lei.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal faţă de autori necunoscuţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru prinderea hoţilor şi recuperarea prejudiciului. (C.Z.)

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …