Sunday , January 29 2023

Revelion în aer liber, la Suceava, cu Amna, Ruby, Pavel și Cleopatra Stratan și Natalia Gordienko

Primarul Ion Lungu a anunțat că pe scenă vor evolua și interpreții de muzică populară Andra Matei, Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Sorin Filip, Gabriela Teișanu, Alexandru Recolciuc, Dorina Apetroaie, grupul Sălceanca 

Amna, Ruby, Pavel și Cleopatra Stratan, Natalia Gordienko vor concerta la petrecerea de Revelion în aer liber organizată de Primăria Suceava la cumpăna dintre ani. Anunțul a fost făcut de primarul Suceava, Ion Lungu, în conferința săptămânală de presă care a avut loc miercuri, 11 decembrie. „Primăria municipiului Suceava organizează și în acest an pentru a 16-a oară consecutiv Revelionul în aer liber”, a declarat Ion Lungu. Potrivit edilului, pe scenă vor evolua în noaptea dintre 2019 și 2020 și interpreții de muzică populară Andra Matei, Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Sorin Filip, Gabriela Teișanu, Alexandru Recolciuc, Dorina Apetroaie, grupul Sălceanca.

Ca de obicei, la trecerea între ani primarul Ion Lungu va fi prezent pe scena amplasată pe esplanada din centrul orașului și va transmite urări sucevenilor. Totodată, vor avea loc un spectacol de foc de artificii și lasere. Întrebat dacă va cânta Sofia Vicoveanca și Ana Ilca Mureșan – soția lui Gheorghe Flutur – Ion Lungu a răspuns „alte întrebări … Ea nu e prinsă în proiect, ea cântă benevol”. Despre Sofia Vicoveanca edilul a precizat că nu mai poate cânta afară, probabil referindu-se la o eventuală conjunctură mai puțin favorabilă legată de vremea care de obicei este geroasă și vârsta îndrăgitei artiste.

După cum a spus în altă conferință de presă, Ion Lungu a reiterat, miercuri, anunțul conform căruia concertele nu se vor mai desfășura în parcarea Iulius Mall, ci în centrul orașului.

280.000 lei vor fi cheltuite de Primăria Municipiului Suceava pentru organizarea Revelionului în aer liber. Potrivit primarului, achizițiile artiștilor au fost făcute pe SEAP. Referindu-se la costuri, Ion Lungu a spus că „e și mult și puțin”, după care a adăugat că sunt municipii ca Suceava care la petrecerile de Revelion în aer liber cheltuie 500.000 lei. (D.P.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …