Wednesday , August 10 2022

Rețea de traficanți de migranți, destructurată de DIICOT Suceava

O grupare ce ar fi introdus ilegal în România peste 30 de migranți din Siria și Afganistan a fost destructurată de DIICOT Suceava. Sapte indivizi au fost reținuți în urma unor percheziții desfășurate în județele Botoșani și Suceava perchez

Procurorii DIICOT Suceava au făcut 10 percheziții pe raza județelor Suceava și Botoșani pentru a destructura o rețea specializată în trafic de migranți. In urma descinderilor făcute de către cei de la investigarea criminalității organizate au fost reținuți șapte inculpați, respectiv Mircea Răuțu, Victor Burduja, Florin Burduja, Ciprian Aurelian Senculeț, Florin Gheorghe Golescu, Ovidiu Porfireanu și Gabriel Florin Zvîncă. In sarcina lor au fost reținute infracțiunile de constituire de grup infracțional și trafic de migranți sau infracțiuni asimilate acestora.  Conform anchetatorilor, începând cu luna mai și până în prezent, gruparea ar fi introdus ilegal în România peste 30 de persoane provenite din țări precum Siria sau Afganistan.

Cei șapte suspecți reținuți de procurorii DIICOT Suceava au fost ieri prezentați Tribunalului Suceava pentru a fi luate măsuri preventive împotriva lor. (D.Z.)

 

Vezi si

Mașină răsturnată la Ilișești. Un bărbat a ajuns la spital

Miercuri dimineață, în jurul orei 7.00, un autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă în localitatea …