Thursday , November 30 2023

Retea de hoti de masini de lux, destructurata de politistii suceveni

Ieri dup\ amiaz\ au avut loc [ase perchezi]ii la domiciliile a patru suspec]i din Vere[ti, Dumbr\veni [i Gura Humorului u au fost descoperite [apte ma[ini furate `n valoare total\ de 250.000 de euro u este vorba despre trei BMW X6, un BMW X5, un Volvo V 60 [i un Mercedes C220 u la descinderea f\cut\ la locuin]a unuia dintre suspec]i, la Vere[ti, poli]i[tii au fost nevoi]i s\ foloseasc\ gaze lacrimogene [i s\ trag\ un foc de avertisment

Ieri dup\ amiaz\ poli]i[tii din cadrul Serviciului de Investiga]ii Criminale sprijini]i de poli]i[tii din cadrul Serviciului de Interven]ie Rapid\ din IPJ Suceava au efectuat [ase perchezi]ii domiciliare `n localit\]ile Vere[ti, Dumbr\veni [i Gura Humorului la un num\r de patru persoane suspecte de comercializarea unor autotu-risme de lux provenite din furturi la nivel na]ional [i interna]ional, ocazie cu care au fost identificate [i ridicate sume de bani, înscrisuri [i alte mijloace materiale de prob\. De asemenea, au fost ridicate [i indisponibilizate un num\r de [apte autoturisme de lux cu o valoare de circa 250.000 euro, urmând a fi dispuse constat\ri tehnico – [tiin]ifice [i alte verific\ri prin canalele de cooperare poli]ieneasc\ interna]ionale pentru clarificarea situa]iei juridice a acestora. Este vorba despre trei BMW X6, un BMW X5, un Volvo V 60 [i un Mercedes C220.
La perchezi]ia efectuat\ la domiciliul lui Cezar St\nescu din comuna Vere[ti s-au înregistrat incidente între membrii familiei acestuia, sus]inu]i [i de alte persoane din comunitate, împrejurare în care s-au folosit substan]e iritant lacriomogene [i s-a executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare.
S-a dispus începerea urm\ririi penale fa]\ de Mih\i]\ Mustea]\ din Dumbr\veni, Cristian Pampar\u din Dumbr\veni, Cezar St\nescu din Vere[ti [i Neculai Pav\l din Gura Humorului sub aspectul comiterii infrac]iunilor de în[el\ciune, complicitate la infrac]iunea de fals material în înscrisuri oficiale [i uz de fals, cu participa]ii diferite, fa]\ de primii doi luându-se m\sura re]inerii pentru o perioad\ de 24 ore, în cauz\ fiind întocmit referat cu propunere de arestare preventiv\.
Totodat\, se va propune arestarea preventiv\ în lips\ a suspectului Cezar St\nescu, fiind continuate m\surile de c\utare. Cercet\rile sunt continuate de c\tre Serviciul Investiga]ii Criminale pentru stabilirea întregii activit\]i infrac]ionale. (N.R.)

Vezi si

Bărbat de 39 de ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Huși – Preutești

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.30, un bărbat din satul Huși, …