Monday , December 4 2023

ATENȚIE! Joi și vineri, restricții de circulație pe străzile din centrul Sucevei

Pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională, la Suceava va avea loc un ceremonial militar, care va include și o paradă militară. Pentru organizarea manifestărilor, în zilele de joi, 30 noiembrie (când au loc repetiții) și pe 1 Decembrie 2023, în anumite intervale orare, va fi interzis traficul rutier în totalitate, inclusiv autospeciale cu regim prioritar, pe sectorul de drum cuprins intre intersecția B-dul 1 Mai cu Str. Mihai Viteazul (Policlinică) și intersecția Str. Ana Ipătescu cu Str. Petru Rareș și pe Str. Nicolae Bălcescu.

Conform directorului Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, restricțiile pe sectoarele de drum amintite vor fi aplicate astfel:

  • 30 noiembrie: interzicerea circulației pe sectorul de drum sus menționat in intervalul orar  09 – 14.00;
  • 1 decembrie: interzicerea circulației pe sectorul de drum sus menționat în intervalul orar  08 – 16.00.

Poliția locală a mai informat că din directia Ipotești traficul auto va fi deviat de pe Str. Mitropoliei (zona Hotel Balada) pe Str. Tudor Vladimirescu — Str. Tipografiei — bandă dedicată pe sensul opus de mers Str. Ana Ipătescu — Str. Ștefan cel Mare — intersecția cu Str. Mihai Viteazul (Policlinică).

Pentru directia Ipotești poate fi utilizat traseul intersecția B-dul 1 Mai cu Str. Universității (Areni) – Str. Alexandru cel Bun — Str. Samuil Isopescu — intersecția cu Str. Mitropoliei (Uzină).

Pentru directia Burdujeni pot fi utilizate B-dul 1 Mai, Str. Universității, B-dul George Enescu, Str. Mărășești, Str. Mihai Viteazul, Str. Petru Rareș. (O.S.)

 

 

Vezi si

Conferința ”Drogul, calea spre infern”, în Suceava și Rădăuți

Baroul Suceava, în parteneriat cu Instituția Prefectului județului Suceava și Inspectoratul Școlar Județean Suceava, continuă …

One comment

  1. Sa puneti si 100 de militieni care sa oprrasca masinile si caute de droguri sau de oua dupa cum e cazul – asa pentru fluidizarea traficului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *