Friday , December 2 2022

Reparaţiile stradale în Suceava vor continua pe străzile principale

LUNGU primar

Primarul Ion Lungu a dat a asigurări că, lucrările de plombare începute zilele trecute în zone cum ar fi bulevardul George Enescu, vor continua pană la Paşti, în ideea ca oraşul să fie cat mai bine pregătit pentru această sărbătoare. Se vor mai face lucrări pe strada Universităţii, pe Calea Unirii, pe străzile Cuza Vodă, Traian Vuia, Mărăşeşti, Mihai Eminescu, inclusiv în zona sensului giratoriu de la fostul cinematograf „Modern”

Programul de reparaţii stradale în municipiul Suceava continuă pe străzi din toate cartierele oraş şi vor fi reparate, cu prioritate, porţiunile carosabile aferente străzilor principale din respectivele cartiere. Primarul Ion Lungu a dat a asigurări că, lucrările de plombare începute zilele trecute în zone cum ar fi bulevardul George Enescu, vor continua pană la Paşti, în ideea ca oraşul să fie cat mai bine pregătit pentru această sărbătoare.
Astfel, Primăria Suceava doreşte să profite de condiţiile meteo cat mai prielnice şi de aceea vor continua lucrările de plombare. Potrivit primarului, pe langă străzi din cartierul George Enescu, vor fi lucrări şi pe strada Universităţii, dar şi în cartierul Burdujeni, pe Calea Unirii – porţiunea care duce de la sensul giratoriu spre clădirea fostului cinematograf din cartier, actualmente sediul unor structuri din cadrul Primăriei Suceava, cum ar fi Direcţia de Asistenţă Socială. De asemenea, lucrări de plombare vor fi făcute şi pe strada Cuza Vodă, pe porţiunea unde autobuzele circulă de la staţia de langă Biserica Sfantul Andrei la capătul de linie, care este aproape de microprimăria din Burdujeni.
De asemenea, lucrări de plombare se vor face pe străzile Traian Vuia, Mărăşeşti, Mihai Eminescu, inclusiv în zona sensului giratoriu de la fostul cinematograf „Modern”.
De menţionat că odată cu lucrări de plombare a străzilor vor demara şi lucrări la unele străzi pentru extinderea sau pentru reabilitarea reţelelor de canalizare şi de apă potabilă, una din străzile pe care vor începe astfel de lucrări în zilele următoare fiind Petru Rareş. (D.P.)

Vezi si

Femeie de 28 de ani prinsă în toiul nopții la volan fără permis

În noaptea de miercuri spre joi, la orele 01:50, pe drumul județean 178 de pe …