Wednesday , April 17 2024

Renault recheamă în service peste 60.000 de SUV-uri

Grupul francez Renault recheamă în service peste 60.000 de SUV-uri Koleos în China, din cauza unui senzor de combustibil defect, au anunţat autorităţile chineze.
Cele 61.508 maşini sunt modele produse în perioada 2009-2012. Renault va asigura înlocuirea gratuită a senzorului, care poate arăta un nivel incorect al cantităţii de combustibil, scrie Bloomberg.
Renault vrea să copieze succesul înregistrat de alţi costructori străini pe cea mai mare piaţă pentru automobile din lume, notează sursa citată.
Vânzările de autovehicule pentru pasageri din China au crescut în ianuarie cu 50%, la un nou nivel record, cu o cerere aproape dublă pentru SUV-uri, potrivit Asociaţiei Producătorilor Auto din China.
Renault are de înfruntat concurenţa rivalilor precum General Motors şi Volkswagen pe piaţa chineză. Vânzările în China ale General Motors, cel mai mare producător străin de pa piaţă, au crescut cu 26% în ianuarie, cea mai bună lună a grupului.
Anunţul Renault vine după ce autorităţile chineze au informat în ianuarie că grupul francez va rechema în service 5.097 SUV-uri Koleos în China din cauz unui defect de sudură.

Vezi si

Noi transporturi ilegale de lemn depistate de polițiștii suceveni  

Luni dimineață, la orele 04.45, patrula auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, a oprit …