Saturday , June 22 2024

Renault face rezervari online pentru Twizy

Mașina electrica de două locuri se poate comanda în două versiuni de motorizare, de 5 CP, respectiv 17 CP. Prețul de achiziție nu include bateriile, acestea urmând să se închirieze de la Renault pentru o sumă lunară.
Renault a început de astăzi să faca rezervări online pentru noul automobil electric Twizy care va fi disponibil în Europa la sfărșitul acestui an. Anunțul făcut la Barcelona Motor Show face referire la două modele, Twizy 45, echipat cu un motor electric de 5 cai putere, și Twizy, echipat cu un motor electric de 17 cai putere. Ambele modele au două locuri și se pot comanda în două variante de finisare, Urban și Technic. Prețul de pornire este de 6.990 EURO pentru Twizy 45, dar nu include bateriile, acestea urmând să fie închiriate de la producator pe baza unui abonament lunar.
Ambele modele au o autonomie de 100 de kilometri și pe pot încărca la o priză standard de 10 amperi în aproximatix 3 ore și jumătate. Viteza maximă este de 45 de kilometri pe oră pentru Twizy 45 (de acolo și numele) și de 80 de kilometri pe oră pentru Twizy.
Viteza maximă limitată la 45 de kilometri pe oră califică Twizy 45 în categoria autovehiculelor care, în anumite țări, pot fi conduse fără obligativitatea deținerii unui permis de conducere, targetând clienții tineri (sau părinții lor care doresc siguranță mai mare decât un scuter sau motocicletă).
Twizy 45 costă 6.990 de euro, în plus necesitând un abonament lunar de 45 de euro pentru bateria litiu-ion. Twizy Urban costă 7.690 de euro, iar Twizy Technic 8.490 de euro, fiecare cu un abonament lunar de 49 de euro.
Rezervările se fac aici (opțiunea pentru România nu este încă activă), iar depozitul este de 20 de euro. (sursa: yoda.ro)

Vezi si

Gala Olimpicilor Ștefaniști 2024, la final de an școlar (FOTO)

Titlul de ELEVUL ȘTEFANIST AL ANULUI 2024, însoțit de distincția supremă a instituției,  DIPLOMA și …