Wednesday , February 8 2023

Relocarea DEDEMAN într-un magazin mult mai mare, un adevărat succes comercial

Noul magazin DEDEMAN de la Suceava a devenit un veritabil punct de atracţie din punct de vedere comercial, mii de oameni trecând zilnic pragul noului magazin. “Cel mai mare succes îl au cele  două raioane care nu erau la fel de bine reprezentate în vechiul magazin, cel de grădină şi cel de decoraţiuni”,  a declarat Otilia Iosub,  specialist marketing şi PR la “Dedeman”  

dedeman 1 [800x600]

Noul magazin “Dedeman”, reaşezat într-o casă mai mare, cum s-a recomandat, a devenit foarte repede un punct de atracţie pentru cumpărătorii de produse industriale din judeţul Suceava dar şi din celelalte judeţe din partea de nord-est a ţării. Parcării noului magazin Dedeman de la Suceava îi este uneori greu să preia afluxul de clienţi, iar magazinul este vizitat de mii de oameni zilnic. Otilia Iosub,  specialist marketing şi PR la “Dedeman”, a răspuns unei solicitări a ziarului nostru arătând că “pentru prima săptămână de la deschiderea noului magazin din Suceava, ne-am atins obiectivele de vânzări la toate categoriile de produse. Cel mai de succes au fost cele două raioane care nu erau la fel de bine reprezentate în vechiul magazin, cel de grădină şi cel de decoraţiuni. În ceea ce priveşte strategia abordată, aceasta este consecventă şi se concentrează pe a aduce cele mai bune soluţii, la cel mai bun raport calitate preţ, pentru toţi sucevenii care apelează la noi”, a declarat Otilia Iosub, rezumând primele constatări după deschiderea noului magazin Dedeman din Suceava.dedeman 2 [800x600]
Noul magazin “Dedeman” a demonstrat în doar câteva zile de la inaugurare că a captat atenţia sucevenilor, relevă faptul  că materialele de construcţie şi accesoriile sunt în continuare printre mărfurile cele mai căutate în Suceava şi în împrejurimi. Acest lucru demonstrează că în Bucovina, în Suceava şi în toate localităţile din care vin zilnic clienţi la Dedeman Suceava se construieşte.
Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a deschis în data de  10 iulie, noul magazin din Suceava. Situat pe Calea Unirii, noul magazin, cu o suprafaţă de peste 13.700 mp., îl înlocuieşte pe cel de la ieşirea spre Scheia, primul magazin de mari dimensiuni al companiei, deschis în 2003. Mai spaţioasă, cu o suprafaţă de două ori mai mare, o parcare de 370 de locuri şi de două ori mai multe produse, construcţia a presupus o investiţie de 13 milioane de euro şi o suplimentare a numărului de angajaţi, care a ajuns astfel la 206. Noul magazin aduce şi câteva noutăţi pentru suceveni: un showroom de mobilă mai spaţios, un raion dedicat decoraţiunilor şi o seră cu climă controlată care îmbogăţeşte raionul de grădină cu zeci de specii de plante, butaşi şi flori, precum şi alte accesorii sau mobilier pentru grădină. Posibilităţile de a cumpăra obiecte cu plata în rate sunt valabile în continuare: “Colaborarea cu instituţiile de creditare continuă şi în noul magazin, lista acestora fiind completată cu încă o bancă, astfel încât sucevenii au patru alternative la care pot apela pentru obţinerea finanţării necesare”, au transmis resprezentanţii Dedeman.
Dedeman ca afacere, pornită de suceveni la Bacău, deţine acum 41 magazine, două centre logistice, parc auto propriu; oferă  peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii; are peste 7.800 de angajaţi; adminsistrează circa 420.000 mp suprafaţă de vânzare, iar magazinele proprii au suprafeţe între 7.500 – 18.000 metri pătraţi. Nu este, ca urmare “de glumă” cu acest investitor român, care îşi trage originea din ideea unor fraţi din Bogdăneştii Sucevei. (N.R.)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …