Saturday , November 26 2022

Reduceri de pana la 70% la Iulius Mall

Vara aceasta, la IULIUS MALL se poart\ promo]iile! În sezonul cald, pre]urile au început s\ se topeasc\, astfel încât împ\timi]ii de shopping sunt întâmpina]i în magazine cu reduceri tentante.
Pentru tinerii care viseaz\ la o ]inut\ trendy de la KENVELO, acum este momentul s\ se conving\ c\ pre]urile au fost t\iate cu pân\ la 70%. {i PEACOCKS, STEILMANN, SAMSONITE, SEPHORA, SOPHIA [i ELY ALINDOR au pre]urile diminuate cu 70 de procente.
SPRIDER STORES [i BE YOU practic\ promo]ii chiar [i cu 60%.
Majoritatea magazinelor din IULIUS MALL au t\iat la jum\tate pre]urile. Printre acestea se num\r\ TERRANOVA, BIGOTTI, MOTOR, RAVIOLI, JUNKER, BELLISSIMA FASHION, HV STREET, IL BIMBO, INTERSPORT, MARA’S, MARI-K, VALENTINI BIANCO, DIVINE, SOFIAMAN, INA DESIGN, DELIA 07, ONIX [i SPLENDOR.
{i SALAMANDER, JANICE, SABRINI [i DECO CENTER au t\iat din pre]uri cu 40 de procente, în vreme ce NIKE, TRIUMPH, LUXOR, PLAFAR [i CENTROFARM î[i încânt\ clien]ii cu promo]ii de pân\ la 30%.
BSB ofer\ un produs gratuit la trei achizi]ionate, BLUE 65 are blugi la 15 lei, LOUISE ofer\ 50% discount la al treilea articol cump\rat, la ZOOMANIA toate produsele au cu 10 procente mai pu]in în fiecare luni, iar FLANCO ofer\ înapoi TVA-ul.
Discounturi acord\ [i PAOLO BERTOLUCCI, JOLIDON, MONDEX, ELGON, EVEL MOD, BEST STAR PROMOTION [i PARACLISUL “SF. IOAN CEL NOU”.
Ofertele verii sunt în magazinele IULIUS MALL dar [i la un click distan]\, pe site-ul www.iuliusmall.com. Toate lucrurile pentru o vacan]\ reu[it\ vor fi postate zilnic [i pe Facebook IULIUS MALL SUCEAVA.

Vezi si

Patru suceveni au ajuns la spital cu infarct miocardic acut în doar 24 de ore

Aceștia au salvați după ce au primit tratament în cadrul Centrului de Cardiologie Intervențională În …

No comments

  1. Nu este nicio reducere la MALL.E hotie pe fata .Mai ales la haine la magazinul din fata cu EVELMOD nu au nicio reducere si marfa proasta.