Recepționera unui hotel din Rădăuți a fost violată chiar la locul de muncă

reportersite
10 martie 2017, 8:44

Un fost angajat al hotelului Maria din Rădăuți a abuzat sexual de recepționera stabilimentului, după care a fugit, fiind prins de polițiști pe raza localității Horodnic de Sus

 hotel mariaScene greu de imaginat s-au produs în recepția Hotelului Maria din municipiul Rădăuți a fost violată de un individ din Hunedoara aciuat în zonă. Totul s-a petrecut în dimineața zilei de ieri. În jurul orei 05.00, hunedoreanul a intrat în clădirea hotelului sub pretextul că ar dori să închirieze o cameră. Profitând de faptul că nu mai era nimeni prin apropiere, a dus-o cu forța pe femeia de de ani în spatele recepției, unde a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. După ce a siluit-o pe recepționeră, individul a fugit, plecând din Rădăuți, în comuna Horodnic de Sus, unde locuiește fără forme legale.

Victima violului a sunat imediat la 112 și a cerut sprijinul polițiștilor. Ea a fost preluată de o ambulanță și dusă la Spitalul din Rădăuți pentru a primi îngrijiri medicale. Aceasta l-ar fi recunoscut pe violator, deoarece agresorul a lucrat în urmă cu ceva timp la hotelul din Rădăuți. Oamenii legii au reușit să pună mâna pe el în cursul zilei de ieri, reușind să-l identifice în persoana lui Alexandru Ciclodie. El a fost reținut pentru  24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, iar astăzi urmează să fie prezentat Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru  de zile. (Dănuț ZUZEAC)