Wednesday , September 28 2022

Răzvan Cuc: În a doua jumătate a lunii septembrie vom da în trafic centura Sucevei

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat, miercuri, la Suceava, că în a doua jumătate a lunii septembrie se va face recepția lucrărilor la șoseaua de centură a orașului Suceava și drumul va fi deschis traficului. Întrebat, miercuri, la Suceava, despre situația lucrărilor la drumurile din județ, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat că pe DN 18 și centura Sucevei constructorul lucrează foarte bine, iar lucrările la șoseaua de centură vor fi recepționate în a doua jumătate a lunii septembrie.

„Vreau să vă spun că trebuie să fiți mă mândri de ce constructor este pe DN 18 și pe centura Sucevei, este un constructor care muncește foarte bine, iar în a doua jumătate a lunii septembrie vom veni să facem recepția ca să dăm în trafic centura Sucevei. În timp ce alții făceau circ și puneau cu lopata nisip pe la roțile de la camioane, Guvernul PSD finalizează obiectivele și le dă în trafic, așa cum și-a asumat, și DN 18 la fel și o să aveți o surpriză plăcută și pe centura Rădăuțiului”, a spus Cuc, citat de Mediafax.

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …