Sunday , September 26 2021

Raed Arafat vine în acest week-end în județul Suceava. El va participa la Caravana de vaccinare la Calafindești și Câmpulung Moldovenesc

La sfârșitul acestei săptămâni, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, va veni în județul Suceava pentru a participa la Caravana vaccinării. El va fi pe 29 mai la Calafindești, iar pe 30 mai în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Programul vaccinării va fi în ambele zile de la 10.00 la 16.00, iar persoanele din localitățile învecinate vor fi sprijinite de primării, în caz că doresc, să ajungă într-una din cele 2 localități pentru a se vaccina.

Menționăm că în acest week-end, în cadrul campaniei de vaccinare vor fi disponibile toate cele 4 tipuri de vaccin (Pfizer-BioNTech, Johnson&Johnson, Moderna, AstraZeneca), doritorii putând opta pentru oricare dintre ele, urmând a li se asigura și rapelul, în cazul vaccinurilor administrate în două doze. (O.S.)

Vezi si

Florin Cîțu și-a anunțat echipa de conducere a PNL. Gheorghe Flutur – prim-vicepreședinte Politici Publice. Bogdan Gheorghiu – vicepresedinte politic

Florin Cîțu și-a anunțat, la Consiliul Național al PNL de duminică echipa de prim-vicepreședinți și …

2 comments

 1. Domnule primar LUNGU , acest proiect asa cum este el prezentat va avea un impact negativ asupra imaginii grupului de cladiri istorice din centrul municipiului Suceava si va distruge in mod ireversibil autenticitatea zonei actuala care este o bijuterie din punct de vedere arhitectural, raportul dintre inaltimea cladirlor ce alcatuiesc centrul civic , modul in care au fost acestea prevazute su spatii verzi, constituind un reper de care ar trebui sa fiti si dumneavoastra mandru sau cel putin interesat sa-l pastrati pentru copii, nepoti.
  Eu am vazut ca turistii fotografiaza cladirile istorice si apreciaza modul armonios in care se incadreaza / completeaza cladirile ce compun ansamblul arhictural din centtrul municipiului Suceava si pot sa jur ca nu am vazut pe nimeni ca era fascinat sau macar se oprea sa fotografieze blocurile turn cu 10 etaje din al nostru municipiu.
  Stiti asta insemna originalitatea acestui municipiu si ca este inimitabil, nu este imaginea aceea hidoasa lasata de aglomerarea de blocuri contruite fara nici o norma de minim urgbanism, confort, fara acea presiune indusa de supra – aglomerarea umana si urbana de care fug instinctiv toti cetatenii.
  Aprobarea data de catre dumneavoastra prin intermediul reprezentantilor din acea comisie de urbanism pentru construirea a trei blocuri turn cu 10 etaje in acest perimetru va conduce in mod firesc la distrugerea definitiva a imaginiii centrului istoric si administrativ din municipiului Suceava iar consecintele le puteti vedea acum live in orasul Navodari, unde aglomeratia de blocuri opreste efectiv orice lumna a soarelui, nu sunt locuri de parcari, lispesc zonele verzi, exista o lispa totala de intimitate, intitutiille statului IGSU nu au cum sa intervina in situatii critice din cauza ca distanta intre blocuri este de 3 metri. Stiti care este consecinta in prezent la Navodari domnule primar LUNGU – turistii fug pur si smplu si evita acea zona, desi paradoxal sunt tot turnuri pe care le adorati arhitectural inteleg, tgoate nou noute cu 10 – 12 etaje.
  La fel va fi si in municipiul Suceava cu turistii , practic ii ve-ti alunga din centrul municipiului Suceava si in mod firesc o sa va lansati in cautarea lor, pe care o sa – a-i gasiti in Praga unde cladirle vechi si parcurile sunt bijuterii arhitectonice din aceiasi perioada cu cele construite in centrul municipiului Suceava.
  Asa ca un mic exemplu de bune practici la Praga, in centrul civic, adica istoric al Cehiei a primit aprobare de contructie o singura constructie cu regim de inaltime de 6 etaje – adica maxim si cu obligatia de a folosi exact acelasi tipar arhitectural, si culmea hotelul acela s a construit – hotel Intercontinental undeva la marginea centrului istoric, fara a afecta nucleul de cladiri principale.
  Dar nu-i asa ca suntem in municipiul Suceava si de ce nu trebuie sa distrugem prin intermediul mandatului politic al prim,arului LUNGU si putina pata de originalitate in cel mia profund dispret fata de traditie !?!

 2. Conform relatarilor la televiziunile de la nivel national judetul Suceava este pe ultimul loc la vaccinari pentru covit 19, asta pentru a completa celelalte rusinoase clasari pe ultimile locuri , de ex. la caile rutiere nemodernizate, subdezvoltare in toate domeniile activitatii economico-sociale s.a. !!!!