Thursday , September 29 2022

Puștan de 19 ani, prins la Vicovu de Sus cărând 2.000 de pachete cu țigări cu un moped

Luni, 21 februarie, în jurul orei 13.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus a observat o persoană care transporta cu un moped mai multe colete voluminoase, dinspre frontieră spre localitatea Vicovu de Sus. Polițiștii au acționat pentru reținerea acesteia, însă la vederea echipajului  a abandonat mopedul  şi a încercat să fugă  în localitate.

În urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii de frontieră au reuşit reţinerea persoanei în cauză, un cetățean român, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul pe raza  judeţului Suceava.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

S-a luat măsura conducerii persoanei reținute împreună cu mopedul şi coletele la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii baxurilor, a rezultat cantitatea de 1.990  pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Ţigările în valoare de peste 23.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar mopedul marca Honda în valoare de 3.500 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …