Wednesday , July 6 2022

Puștan de 16 ani, băgat după gratii după ce a furat pe stradă poșeta unei bătrâne de 83 de ani

În data de 29 mai 2022, la ora 17.42, Poliția Rădăuți a fost sesizată prin 112, de către F. Elena despre faptul că o persoană i-a sustras borseta în timp ce mergea pe stradă.

Femeia, în vârstă de 83 ani, se deplasa pe strada Oltea Doamna din Rădăuți, iar o persoană de sex masculin i-a smuls borseta din mână în care avea un portofel cu suma de 400 de lei. Ulterior, respectiva persoană a aruncat borseta, fără portofelul cu suma de bani,  lângă punctul termic de la capătul străzii și a plecat într-o direcție necunoscută.

Poliștii au demarat cercetările și, în urma investigațiilor, au aflat că autor al infracțiunii este L. Gabriel, un băiat  în vârstă de 16 ani din Rădăuți. Acesta a fost prins miercuri și s-a dispus reținerea sa pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracțiunii de „tâlhărie”, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.  (O.S.)

Vezi si

Preotul din satul Vârful Dealului a început o campanie umanitară pentru a ajuta opt suflete rămase fără un acoperiș deasupra capului

Oamenii din satul Vârful Dealului, comuna Pârteștii de Jos, mobilizați de către preotul paroh din …