Thursday , September 29 2022

Pubelele cu gunoi care “dau pe afară” l-au nemulţumit pe primarul Lungu

In urma “inspecţiilor” făcute prin toate cartierele Sucevei, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu a constatat că serviciul de salubrizare menajeră, în această perioadă, lasă de dorit. Viceprimarul sucevean, Lucian Harşovschi, va fi cel care va purta discuţii cu reprezentanţii Diasil şi Florconstruct, în scopul reglementării situaţiei create

TREI GUNOAIE [800x600]

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu s-a declarat nemulţumit de disconfortul creat de rezilierea contractului cu firma Rosal şi, totodată de semnarea contractului temporar cu asocierea Diasil – Florconstruct pentru că această perioadă de predare – primire a serviciului de salubrizare menajeră în municipiul reşedinţă de judeţ a făcut ca oraşul Suceava să fie unul plin de pubele pline de gunoi.
“Avem de pus la punct modul în care se desfăşoară astăzi salubrizarea în municipiul Suceava, nu sunt mulţumit în ceea ce priveşte serviciul de salubrizare menajeră pe care l-am încredinţat celor de la Diasil şi Florconstruct, sigur că este perioada de predare-primire, dar totuşi eu am fost şi vineri şi sâmbătă prin oraş şi am umblat aproape prin toate cartierele şi am observat că sunt lucruri care lasă de dorit, în sensul că erau foarte multe pubele pline, dădeau pe afară, în alte părţi nu erau ridicate încă cele de la Rosal, sper că lucrurile s-au reglementat între timp”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Primarul municipalităţii sucevene l-a autorizat pe viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ, Lucian Harşovschi să poarte discuţii cu reprezentanţii celor două firme care se ocupă cu salubrizarea menajeră în municipiul Suceava în scopul reglementării acestei situaţii create de predarea şi primirea serviciului de salubrizare. De asemenea, Ion Lungu speră ca până la sfârşitul acestei săptămâni, problemele să se rezolve astfel încât totul să revină la normal.
“In cursul zilei de ieri am avut o discuţie cu viceprimarul de resort, Lucian Harşovschi care răspunde de salubritate şi l-am rugat să aibă o discuţie foarte fermă cu reprezentanţii celor două firme de salubrizare menajeră, Diasil şi Florconstruct, astfel încât să reglementăm cât mai repede această situaţie de transfer a activităţii firmei Rosal către ei şi sper ca în această săptămână să nu mai fie asemenea probleme”, a spus Ion Lungu.
Ion Lungu a subliniat faptul că nu a fost mulţumit de felul în care arăta oraşul Suceava la sfârşitul săptămânii.
Primarul municipiului Suceava a inspectat aproape toate cartierele din municipiul reşedinţă de judeţ şi nu a fost deloc mulţumit de “panorama” creată de pubelele de gunoi ce dădeau pe afară. “Repet: nu sunt mulţumit de felul cum arăta oraşul la sfârşitul săptămânii”, a susţinut Ion Lungu, primarul municipiului Suceava. (I.G.N.)

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …

One comment

  1. SPATIII DE SORTARE A GUNOIULUI.COLECTAREA DE HARTIE-DESEURI -Scolile Eco nu se mai implica in actiuni de acest fel.