Sunday , February 5 2023

PSD Suceava a donat 20 de tone de alimente și produse pentru refugiații ucraineni

Un convoi umanitar, însoțit de parlamentari și consilieri județeni ai PSD Suceava, a ajuns vineri la o parte dintre oamenii din Ucraina care s-au refugiat în Herța, în apropiere de frontiera cu România.

PSD Suceava cu sprijinul Organizației Tineretului Social Democrat Suceava au reușit să trimită în Ucraina un ajutor de 20 de tone de alimente și produse.

Parlamentarii PSD au transmis un mesaj de speranță și de solidaritate refugiaților, adulți și copii, pe care i-au întâlnit la Herța.

Ne-am dorit să ajutăm, cu gândul că acești oameni sunt complet nevinovați. Sunt copii, femei, bunici, seniori, care n-au nicio vină pentru ce li se întâmplă. Sunt oameni care până acum câteva săptămâni aveau o viață normală, exact ca o noastră. Se duceau la serviciu, copiii mergeau la școală. Erau împreună, în familie. Ce trăiesc ei astăzi este departe de puterea lor și a noastră de a înțelege. Trebuie să dăm dovadă de solidaritate”, au declarat parlamentarii PSD Suceava.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, PSD Suceava a mai donat 100.000 lei pentru a-i sprijini pe oamenii nevoiți să-și părăsească locuințele sau țara din cauza războiului și va continua să ofere ajutor umanitar.

 

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …