Thursday , February 2 2023

Promovarea filmului românesc va fi o prioritate, în 2017, la cinematograful Modern

Filmul “6,9 pe scara Richter” va ajunge la Suceava pe 27 ianuarie. In acest an, Caravana Filmului Românesc va veni în orașul nostru cu mai multe filme de calitate. In prezent, municipalitatea negociază un parteneriat cu regizorul Cristian Mungiu prin care vor fi proiectate, la Cinematograful Modern, mai multe creații ale regizorului  

cinema modern

Ion Lungu a anunțat ieri că promovarea filmului românesc va fi o prioritate, în 2017, la Cinematograful Modern. Acesta a anunțat sosirea la Suceava, pe data de 27 ianuarie, a filmului “6,9 pe scara Richter”, în regia lui Nae Caranfil. De asemenea, el a mai precizat că, în acest an, Caravana Filmului Românesc va veni și în orașul nostru cu mai multe filme bune, dar și că, în prezent, municipalitatea negociază un parteneriat cu regizorul Cristian Mungiu, prin care vor fi proiectate, la Cinematograful Modern, mai multe creații ale regizorului.

“Si în acest an ne propunem să promovăm filmul românesc. De aceea, pe data de 27 ­ianuarie 2017, împreună cu Ra­dio As, va rula la Ci­ne­­­­matograful Modern filmul <<6,9 pe scara Richter>>, un film în regia lui Nae Caranfil. De asemenea, avem un parteneriat cu Caravana Filmului Ro­mâ­nesc, care va veni și în o­­ra­șul nostru în acest an cu foarte multe filme românești. Avem un parteneriat pe care urmează să îl semnăm, în prezent suntem la faza de negocieri, cu regizorul Cristian Mungiu, pentru promovarea filmelor dumnealui, vrem să promovăm filmul românesc la Cinematograful din Suceava și aceasta va fi o prioritate în acest an, la cinematograf”, a declarat ieri edilul sucevean. (A.I.)

 

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …