Friday , July 19 2024

Proiect de 2 milioane de euro pentru mansardarea Școlii ”Miron Costin” din Burdujeni

Ion Lungu, primarul în funcție al municipiului Suceava, a anunțat miercuri, în cadrul conferinței de presă pe care o susține săptămânal, că a fost semnat proiectul pentru mansardarea Școlii Gimnaziale ”Miron Costin” (Școala nr. 11). Este vorba despre un proiect în valoare de 9.4 milioane de lei, aproximativ 2 milioane de euro.

”Acest lucru vine după ce alte școli sucevene au beneficiat de programe de extindere și dotare importante, cum ar fi Școala nr. 10, mansardată pe banii Primăriei, Școala nr. 8, care va fi finalizată și dată în funcțiune la începutul anului școlar, acum extinderea pe verticală a Școlii 11 va fi realizată cu fonduri europene, în baza unui proiect susținut de Primărie. Desigur, la această școală urmează să fie făcute și mai multe investiții pentru creșterea calității actului educațional”, a spus primarul Lungu.

Acesta a ținut să precizeze și faptul că proiectul de mansardare a Școlii 11 este primul proiect semnat pe această axă de dezvoltare la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est. (O.S.)

Vezi si

Haos la nivel global, la companii aeriene, bănci şi mass-media, provocat de o pană informatică a sistemului Microsoft

O pană informatică la sistemul Microsoft la nivel global provoacă probleme la numeroase companii, între …