Tuesday , October 4 2022

Proiect de 17 milioane de lei pentru echipamente necesare școlii online în municipiul Suceava

Proiectul „Echipamente electronice pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat pentru școala online în municipiul Suceava”, în valoare de 16,834 de milioane de lei, depus de Primăria Suceava a fost aprobat la finanțare.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat despre acest lucru în conferința de presă de miercuri dimineață, edilul precizând că se vor achiziționa mai multe dispozitive electronice necesare unităților de învățământ sucevene în cazul unor situații în care se va impune din nou efectuarea cursurilor în sistem online.

„Proiectul a fost aprobat și trebuie să-l semnăm în perioada următoare. E un lucru bun pentru că nu am reușit cu toate eforturile făcute să achiziționăm tablete pentru copii până acuma pentru că licitația care a fost ținută la Primărie a fost anulată”, a spus Ion Lungu. Potrivit celor declarate de edil, Sucevei i se vor atribui fonduri în vederea procurării următoarelor bunuri necesare dotării școlilor: 8.005 tablete, 805 laptopuri, 215 table interactive, 164 de tablete grafică, 210 sisteme desktop, alături de alte componente electronice. (D.P.)

Vezi si

4 șoferi reținuți de polițiștii suceveni într-o singură zi

 Duminică în jurul orei 03:20, un bărbat  în vârstă de 28 de ani, din localitatea …