Thursday , June 24 2021

Programul vizitei premierului la Suceava

Premierul Florin Cîțu va sosi, vineri, 14 mai, în Suceava urmând să facă mai multe deplasări la diverse obiective din municipiul reședință de județ și din afara acestuia. Aeronava cu care va sosi premierul va ateriza la Salcea, cel mai probabil, în jurul orei 09:30.

Potrivit ultimelor informații communicate cu privire la programul vizitei premierului, singura oprire a acestuia în municipiul Suceava va fi la centrul de vaccinare anti-COVID-19 de tip „drive-trough” de la Shopping City Suceava. Asta spre deosebire de cele vehiculate, inițial, cu privire la o posibilă vizită a primului ministru la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” unde este organizată și un maraton anti-vaccinare începând de vineri.

La SCS, premierul Florin Cîțu va avea o întâlnire și cu managerii de spitale din județul Suceava. În programul vizitei premierului este inclusă apoi o deplasare la Gura Humorului unde va vizita Centrul de vaccinare din spitalul orașului, iar apoi, în sala de ședințe a Primăriei va asista la o prezentare făcută de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, privind investițiile derulate în județul Suceava.

În jurul prânzului – în programul transmis joi după amiază apare ora 13:00 – premierul va avea discuții cu reprezentanți HoReCa și din turism la terasa Ariniș de la Gura Humorului. Oficial, vizita premierului în județul Suceava se va sfârși după o conferință de presă, estimată a începe la ora 14:00. Precizăm că zilele trecute a mai fost vehiculată și o posibilă deplasare pe șantierul unui drum județean a căror lucrări de modernizare sunt finanțate cu fonduri europene. (D.P.)

Vezi si

Doi suceveni au ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce au condus sub influența băuturilor alcoolice

  3 ani, respectiv 1 an și 3 luni sunt pedepsele primite de cei doi …

One comment

  1. Și ca pe vremuri a-ți astupat doar găurile de pe traseul lui Cutu sa nu-i dăuneze .Aceiași lingăi ordinari