Tuesday , May 11 2021

Programul de lucru cu publicul la Primăria Suceava se prelungeste pana la ora 18.00

Primarul Ion Lungu a anunțat, în conferința de presă online de miercuri, 20 mai, că la Primăria municipiului Suceava se lucrează în două schimburi, între 8.00 – 16.00 și 12.00 – 20.00. Prin urmare, programul de relații cu publicul s-a modificat, implicit plățile la casierii, care se pot face până la ora 18.00.

„La Primărie se lucrează în două schimburi. Pe de o parte să protejăm salariații, să respectăm acele măsuri de distanțare fizică, socială, pe de altă parte să dăm posibilitatea sucevenilor să-și achite taxele și impozitele locale. Avem salariați la Primărie în două schimburi pe toate compartimentele, dacă aveți probleme pe urbanism, de stare civilă, puteti să vă adresați la Primărie până la ora 18”, a spus Ion Lungu.

Reamintim că, anterior, încasările de taxe și impozite locale nu se făceau până la ora 16:00, ci tot cu două ore mai devreme pentru că după ora 14:00 urmau a fi făcute proceduri interne, specifice contabilității în respectiva instituție publică, legate de încasări.

„Îi rog pe suceveni să rețină acest lucru: nu trebuie să se grăbească dimineața să vină buluc la Primărie. Au toată ziua la dispoziție, ba dimpotrivă, să vină după-masă, când se mai liniștește soarele dacă este cald, pot să vină la Primărie să achite aceste taxe și impozite”, a mai spus Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

UPDATE: Incendiu violent la un adăpost de animale din Bosanci. 26 de vitei si 6 vaci au pierit in flacari (VIDEO)

UPDATE:  Conform ultimelor informatii transmise de ISU, in incendiul de la Bosanci au pierit  32 …