Tuesday , January 31 2023

Prognostic rezervat pentru tânărul împușcat în timpul unei urmăriri la Moldovița 

Starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat și a fost transferat în secția de Terapie Intensivă. Prognosticul medicilor este rezervat. Familia a început o campanie de donare de sânge, în speranța că îi pot salva viața

 După cum reiese din declarațiile medicului urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava, starea de sănătate a tânărului de 21 de ani din Vatra Moldoviței, împușcat de către oamenii legii în timpul unei urmăriri în trafic în comuna Moldovița, s-a deteriorat foarte mult, acesta fiind transferat la secția de Terapie Intensivă.

Cu toate că a fost operat de urgență, cadrele medicale sunt reticente în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate. ”Persoana împușcată de poliție în cursul nopții de sâmbătă, a ajuns la UPU conștientă dar pe parcursul investigațiilor, starea de sănătate s-a degradat și a fost necesară o intervenție chirurgicală de urgență. Momentan este în ATI. Prognosticul este rezervat”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Județean.

Tânăr de 21 de ani din Vatra Moldoviței, împușcat în spate de polițiști, în timpul unei urmăriri

În tot acest timp, familia și prietenii au început pe rețelele de socializare, o adevărată campanie de donare de sânge, iar cei care vor să doneze o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină, cu mențiunea – pentru Florin Negură. (C. R.)

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …