Friday , March 1 2024

Profesorul Adrian Streinu Cercel, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, a vizitat vineri Spitalul Județean Suceava

Acesta a rămas impresionat de dezvoltarea continuă a spitalului.Pragul unității spitalicești a fost trecut, în cursul zilei de vineri, și de colonelul doctor Dinu Chioralia, directorul medical al spitalului sucevean de la începutul pandemiei. Aceștia au fost însoțiți de doctor Tiberius Brădățan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Unitatea spitalicească suceveană a fost vizitată, în cursul zilei de vineri, de o serie de musafiri de marcă din cadrul sistemului de sănătate național, oaspeți prezenți în aceste zile în județul nostru cu ocazia conferinței ”Zilele Medicale ale Sucevei”.

Profesorul Adrian Streinu Cercel, președintele Comisiei de Sănătate din Senatul României, însoțit de doctorul Tiberius Brădățan, secretar de Stat în Ministerul Sănătății, au avut doar cuvinte de laudă atât despre dezvoltarea Spitalului Județean cât și despre profesionalismul personalului. ”Au fost impresionați de dezvoltarea continuă a Spitalului Județean, de personalul implicat și dedicat pe care l-au întâlnit, și și-au manifestat susținerea pentru proiectele noatstre viitoare de dezvoltare”, au transmis reprezentanții spitalului sucevean.

Pragul unității spitalicești a fost trecut și de colonelul doctor Dinu Chioralia, directorul medical al spitalului sucevean la debutul pandemiei COVID. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Manifestare dedicată regretatului critic și istoric literar Alex Ştefănescu, la Biblioteca Bucovinei

Luni, 4 martie 2024, la Biblioteca Bucovinei ”I.G. Sbiera”, în Sala de Artă ”Elena Greculesi”, …