Tuesday , June 25 2024

Prof. Florin Boghean: ”Lucian Harșovschi este primarul de care Suceava are nevoie, are determinarea necesară de a începe un proiect și de a-l duce la bun sfârșit”

Profesorul universitar Florin Boghean a declarat că printre prioritățile sale ca viitor membru liberal al Consiliului Local Suceava se numără îmbunătățirea accesului la educație și oportunități de dezvoltare pentru membrii comunității, promovarea dezvoltării durabile și protejarea mediului înconjurător, precum și sprijinirea inițiativelor care aduc comunitatea suceveană mai aproape împreună.

“Am fost și am rămas mereu un adept al ideii că schimbarea începe de la nivel local. În calitate de cadru didactic universitar, am văzut puterea transformării prin educație și implicare comunitară.
Experiența mea la catedră, implicarea în diverse proiecte cu finanțare europeană, relația cu mediul antreprenorial m-au învățat importanța ascultării, comunicării și colaborării. Aceste valori le voi aduce și în serviciul comunității sucevene.
 Printre prioritățile mele se numără îmbunătățirea accesului la educație și oportunități de dezvoltare pentru membrii comunității, promovarea dezvoltării durabile și protejarea mediului înconjurător, precum și sprijinirea inițiativelor care aduc comunitatea noastră mai aproape împreună”, spune prof. Florin Boghean.

El a mai declarat că pe Lucian Harșovschi, până să intre în această echipă liberală, îl cunoștea la fel ca orice alt sucevean și îl vedea implicat și dornic să facă lucruri, să ajute oamenii, să găsească soluții la orice problemă. ”De când îl cunosc, mi-a confirmat toate cele spuse mai sus. Lucian este primarul de care Suceava are nevoie, are determinarea necesară de a începe un proiect și de a-l duce la bun sfârșit”, afirmă prof. Boghean.

Sunt sigur că alături de domnul profesor Boghean vom construi împreună un viitor mai bun pentru Suceava și suceveni. Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”, a transmis Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Primăriei municipiului Suceava.

 

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

 

Vezi si

CSM Suceava are o sportivă calificată oficial la Jocurile Olimpice de la Paris

Rădăuțeanca Mădălina Amăiestroaie (21 de ani) va reprezenta România în proba olimpică de tir cu …