Thursday , June 13 2024

Procente mari de promovare a probelor de aptitudini pentru admiterea la Liceul cu Program Sportiv

Liceul cu Program Sportiv Suceava a publicat rezultatele la probele sportive ale elevilor care vor să fie admiși în clasa a IX-a, anul școlar 2024-2025. Au fost înscriți 285 de candidați, cea mai mare concurență, ca și anii anteriori, înregistrându-se la clasele de fotbal, pentru care s-au înscris 125 de candidați.

Potrivit rezultatelor publicate de conducerea liceului, la fotbal sunt cinci medii de 10 și 98 de admiși, dintr-un total de 121 înscriși, la handbal tot 5 candidați au media 10 și 71 din 77 candidați sunt admiși, la volei au fost 28 de elevi înscriși, dintre care 18 au promovat, în timp ce la atletism au promovat 18 din cei 26 de candidați, dintre care 7 cu media 10, la lupte 17 din 21 de candidați sunt promovați – opt elevi cu media 10, iar la rugby sunt 8 candidați, toți admiși, doi cu media 10.
secretarasite
Calculul mediei finale de admitere utilizate pentru admiterea în învățământul liceal vocațional – profilul sportiv este (3 APT + MA)/4 = MFA, unde APT = nota finală la probele de aptitudini; MA # media de admitere; MFA = media finală de admitere.

Rezultatele obținute de candidați la probele de aptitudini sunt recunoscute în orice județ în care aceștia optează să se înscrie pentru repartizarea computerizată, indiferent de locul în care au susținut probele respective.

La Liceul cu Program Sportiv, specializarea Instructor sportiv, sunt disponibile un total de 120 de locuri, în 5 clase – două de fotbal, două mozaic și una de handbal. (O. N.)

 

Vezi si

Transport de 4,5 mc de lemn fără acte, depistat de polițiști la Sucevița

Miercuri, la ora 17.40, polițiștii  au oprit pentru control, pe DN 17A, raza comunei Sucevița, …