Wednesday , February 8 2023

Procedurile privind construirea Sălii Polivalente continuă

Primarul Ion Lungu a depus ieri avizele favorabile de la Federația Română de Handbal, Volei și Baschet, documente obligatorii pentru continuarea procedurilor necesare realizării Sălii Polivalente la Suceava

 lungu 4 mai 2017

Primarul Ion Lungu a fost prezent ieri la Compania Națională de Investiții, acolo unde a depus avizele favorabile de la Federația Română de Handbal, Volei și Baschet, documente obligatorii pentru continuarea procedurilor necesare realizării Sălii Polivalente la Suceava.

“Am mai făcut astăzi (n.r. ieri) un pas important în vederea aprobării și construirii Sălii Polivalente de 7500 locuri (5000 fixe și 2500 mobile) la Suceava. Am depus astăzi la Compania Națională de Investiții, avizele favorabile de la Federația Română de Handbal, Volei și Baschet, avize obligatorii pentru continuarea procedurilor în vederea realizării investiției”, a arătat ieri primarul Ion Lungu.

Pe lângă Sala Polivalentă, pe același teren vor fi construite și un stadion, două bazine de înot de nivel olimpic, precum și alte terenuri de sport, care vor întregi complexul sportiv. (Alexandra IONICA)

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …

One comment

  1. De peste 15 ani de cand este in functie de edil alaturi de Flutur (in diverse fiunctii inalte) ne tot promit ca se duc cu rucsacul si vor aduce investitii in Suceava si nu au adus nimic doar au desfiintat locuri de munca ,au daramat si “vandut” societati industriale nepunand nimic in loc !
    Podul de peste apa Sucevei din zona (fosta) industriala , stadion , sala de sport , o noua zona industriala (s.a. ) au fost alte promisiuni neonorate ale acestora …….
    Singura “realizare ” cu care se lauda este faptul (stupid ) ca au scris cu oi sloganuri de partid pe dealuri !!!!!!