Tuesday , July 5 2022

Principele Nicolae si sotia lui au petrecut Pastele in Bucovina

Nicolae al Romaniei, nepotul cel mare al Regelui Mihai, s-a aflat de Paste in Bucovina, impreuna cu sotia lui, Alina Maria Binder.
principele nicolae moldovita

Vizitatorii manastirii Moldovita i-au putut vedea pe cei doi in costume populare autentic bucovinene fotografiindu-se in curtea lacasului de cult.

De altfel, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Nicolae al Romaniei a scris: “Salutări din frumoasa Bucovina! Vă dorim să aveți sărbători fericite alături de toți cei dragi și să purtați în case și în suflete Lumina Învierii! Paște fericit românilor de pretutindeni!”

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, cunoscut ca Principele Nicolae al României (n. 1 aprilie 1985, Meyrin, Elveția) este nepotul cel mai vârstnic al Regelui Mihai I al României, fiul Principesei Elena a României și al profesorului doctor Robin Medforth-Mills.. Născut și crescut în străinătate, cu studii in Marea Britanie, a vizitat România în 1992, la varsta de 7 ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

principe moldovitaLa împlinirea vârstei de 25 de ani (1 aprilie 2010), Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul și apelativul de Alteță Regală. Ulterior a participat la diverse activități publice ale familiei sale și a fost implicat în acțiuni caritabile.

Printr-un document semnat de Rege la 1 august 2015 și intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul și rangul și a fost exclus din linia de succesiune la tronul României. La acea vreme, o tanara care a lucrat cu el la o asociatie caritabila a declarat presei tabloide ca ar fi gravida, iar copilul ar fi al principelui. Nicolae a negat si a cerut un test ADN, dar nu a clarificat niciodata problema din punct de vedere legal ori public. Acesta este motivul pentru care bunicul sau, Regele Mihai, a luat decizia de a-l inlatura din linia de succesiune. Trebuie mentionat, totusi, ca anuntul din 2015 al Casei Regale a fost facut in contextul in care se stia ca Regele e grav bolnav, ceea ce a creat suspiciune in randul unor romani cu privire la decizia Majestatii Sale. (C.A.)

 

Vezi si

Sunt alții care se pricep la promisiuni mai bine decât oficialii noștri. Ucrainenii iar l-au informat pe prefectul Sucevei că termină îndată punctul de frontieră de la Vicov

Punctul de trecere a frontierei de la Vicov va fi deschis pe 20 iulie pentru …

2 comments

  1. Fain, arata frumos chiar imi plac….

  2. Nu îl cunosc personal pe principele Nicolae, dar impresia pe care o lasă este că, profită de faptul ca este nepotul fostului Rege Mihai I de România, ca sa iasă în evidenta și să-și facă “publicitate”.