Wednesday , October 5 2022

Primul film 3D va putea fi văzut în data de 1 noiembrie, la fostul cinema “Modern”

Intrucât montarea ecranului se apropie de final, primarul Ion Lungu a anunţat că, dacă se va trece cu brio de toate probele necesare, începând cu data de 1 noiembrie se vor putea vedea filme la noul cinematograf din incinta Centrului Cultural Bucovina  

3d-cinema-theatre

Ecranul pe care vor putea fi văzute filme 3D din cadrul noului cinematograf din incinta Centrului Cultural Bucovina a ajuns, într-un final la Suceava, în prezent fiind montat. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a arătat că dacă totul va decurge bine, iar ecranul va trece de probele necesare ce se vor efectua, în data de 1 noiembrie se va putea viziona primul film. “Mult aşteptatul ecran a ajuns luni la Suceava, la ora actuală sunt specialişti din Franţa care îl montează la Centrul Cultural Bucovina, iar în măsura în care lucrurile ies bine, mi-aş dori, ca pe data de 1 noiembrie să dăm primul film. Totul depinde de acest ecran, să-l vedem montat, să i se facă probe”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Noul cinematograf oferă spectatorilor posibilitatea de a urmări o producţie cinematografică în trei dimensiuni, cu posibilitatea de a trăi mai intens oferta vizuală şi sonoră, cu ajutorul unor ochelari speciali şi a unor sisteme audio performante.
Reamintim că mult aşteptata investiţie în cinematograful 3D4K nu s-a putut realiza până acum fiindcă după licitaţia din primăvară SC Tehnolight Braşov a depus o contestaţie. Faptul că CNSC a dat o soluţie mai repede decât se aştepta, a venit în sprijinul municipalităţii care a putut să întreprindă demersurile necesare pentru ca primul cinematograf 3D4K din judeţul Suceava să fie funcţional. (I.G.N.)

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …

One comment

  1. Poate ar fi bne sa se puna camere video, altfel se va strica tot in citeva luni.