Sunday , February 5 2023

Primul centru de vaccinare suspendat în municipiul Suceava este cel de la USV

Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Universitatea „Ştefan cel Mare” își va suspenda activitatea. Asta în condițiile în care, în ultima săptămână, în municipiul Suceava au fost folosite doar 291 de doze de vaccin.

Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu în conferința de presă de miercuri, 2 martie, edilul a adăugat că începând cu data de 7 martie se va realiza această măsură. Precizăm că acest centru de vaccinare a fost amenajat de Primăria municipiului Suceava și susținut financiar de la bugetul local. Ion Lungu a cerut Direcției de Sănătate Publică Suceava și să fie suspendată activitatea centrului de vaccinare anti-COVID-19 de la Colegiul Național „Stefan cel Mare”, însă acest demers nu s-a aprobat cu toate că în ultima săptămână aici s-au vaccinat 32 de persoane.

Rămâne în funcțiune centrul de vaccinare de la Iulius Mall al cărui program este zilnic de joi până sâmbătă între 8:00-20:00 iar duminica închis și centrul din sala de sport de la CN „Ştefan cel Mare” deschis luni, joi, sâmbătă de la 8:00 la 14:00 și marți, miercuri, vineri de 14:00 la 20:00 iar duminica închis. (D.P.)

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …