Saturday , January 28 2023

UPDATE: Cum se vor imparti mandatele de parlamentar in judetul Suceava

stampila


UPDATE: Dupa numararea a 93% din vorturile din judet, la Camera Deputatilor situatia sta in felul urmator:
PSD: 49%; PNL 26,7%, ALDE: 5,70; PMP: 4,3%; USR: 4 %, Alexandru Paziuc: 1,4%.
La Senat, procentele sunt apropiate de cele de la Deputati.
In urma acestor rezultate, la Suceava mandatele de parlamentar se impart astfel: PSD – va primi, direct, 4 mandate de deputat si unul de senator: PNL – 1 senator si 2 deputati. Dupa incheierea numararii voturilor la nivel national si redistribuirea mandatelor nealocate, judetul Suceava va mai primi patru mandate de deputat, care se vor duce, cel mai probabil, doua catre PSD, unul la PNL si unul la ALDE. De asemenea, Suceava va primi in urma redistribuirii si doua mandate pentru Senat. Cum PMP nu trece de pragul de 5% in judet, acestea vor merge, cel mai probabil, unul la PSD si unul la ALDE.
UPDATE: Dupa numararea a 60% dintre voturile exprimate in judetul Suceava, PSD conduce detasat, avand  50% din voturi, PNL -28%, ALDE 5%, PMP – 4,8%
Conform numaratorii paralele realizata de PNL, dupa numararea a voturilor de la 135 de sectii de votare din cele 555 existente in judetul Suceava, PSD a obtinut 50% din voturile exprimate, iar PNL 27%, ALDE, 4,5%, PMP, 4,3, USR 3%. Reprezentantii PNL au facut precizarea ca aceste sectii la care s-a incheiat numaratoarea dunt sectiile mici, cu un numar redus de votanti, aflate in special in mediul rural.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …

7 comments

 1. A trebuit un Polonez să ia peste bot să vadă Rușii unde stă Rusia in raport cu România pe produsul intern brut pe cap de locuitor,ce ar fi făcut Clujenii dacă era tot Funar,dar ăia sunt Ardeleni,Clujul are absorbție UE pe 2015-2016 cea mai mare din România,Pensionarii,Birocrații vor salarii mari și tineretul vrea Autostrăzi cu trei benzi pe sens,Mercedes și Bmw iși cumpără din banii lor,asta este România

 2. O sa vedem ce vor face castigatorii! Au mai avut odata ocazia cu 70% si au batut palma cu Base.. Poate au invatat ceva. Nici independentul de Paziuc cu sloganul “le/a sunat CEASUL”, nu a facut nimic. El a incercat sa prosteasca lumea ca el este bun si ceilalti RAI pt ca nu la-u trecut pe liste. Sper ca adevaratul PNL sa -si revina cu Flutur..

 3. De ce ati lasa “mosnegii Sucevei” sa va hotarasca soarta. Trebuia sa iesiti la vot. Toti cei cu drept de vot si apoi sa vorbiti. Daca va doare in c…u…r. de mersul la vot si sunt mai importante cluburile si chermezele …… mai rau va trebuie.

 4. @eli
  Sarac la minte esti.De criminalul Ilici ce spui?Cine a protejat torionarii si securistii criminali?Cine a saracit tara?Cite tunuri s-au dat in timpul dicaturii bubulo-iliesciene?

 5. Au ales mosnegii Sucevei si ai Romaniei.
  Asteptam sa moara mosnegaraia comunista si atunci Romanai va avea o alta sansa. Vedeti cati tineri au fost la vot si apoi discutati.
  Acum a fost un vot al asistatilor sociali, ai celor ce nu pot sa se intretina singuri.
  Asta e, cum a trecut guvernul Ponta asa va trece si acest guvern al condamnatilor penali.
  Pana la urma Sucevenii au votat un partid de condamnati penali!!!!

 6. Eli, las-o usor ca s-a terminat campania. Sterge-te la gura, ia-ti galeata si pixu’ si treci mai in fata la coada de la ajutor social. Spune-le ca vii din partea mea!

 7. Romanii au decis, in sfarsit a picat mafia , minciuna si hotia celor care care-si spun de dreapta, care au vandut si distrus economia saracind populatia , lasandu-ne fara nici o perspectiva !!!!
  Cu toate instrumentele de manipulare care le are PNL-PDL-ul, et.comp. nu au reusit sa insele din nou populatia ……