Saturday , July 13 2024

Primele imagini în acţiune cu Ferrari FF, cu tractiune integrala

Ferrari a făcut publice noi imagini în acţiune ale viitorului model FF, înaintea prezentării sale de la Geneva, demonstrând capabilităţile primului său automobil cu tracţiune integrală pe un drum acoperit de zăpadă, relatează Worldcarfans.com. Una dintre fotografii prezintă un prototip avansat, în timp ce a doua este o imagine a versiunii de serie FF.
Ferrari FF va înlocui modelul de top 612 Scaglietti şi dispune de un nou şasiu, cu suspensie independentă şi frâne ceramice Brembo. Acesta este primul automobil cu tracţiune integrală produs de Ferrari.
Ferrari Four FF Concept dispune de un avansat sistem de tracţiune integrală, denumit Ruote Motrici (4RM). Acesta aruncă majoritatea puterii pe roţile din spate, însă ştie când să o distribuie în partea din faţă a maşinii, mulţumită tehnologiei de „distribuţie predictivă inteligentă a cuplului”.
Sub capotă se găseşte un V12 de 6,3 litri ce produce 485 kW / 651 cp şi 683 Nm, propulsorul fiind conectat la o transmisie cu dublu ambreiaj. FF cântăreşte 1790 kg şi accelerează de la 0-100km/h în 3.7 secunde. Viteza maximă ajunge la 335 km/h, consumul mixt de combustibil este de 15 litri/100km, iar emisiile CO2 sunt de 360g/km. Conceptul Ferrari Four FF va fi prezentat pentru prima oară la Salonul Auto de la Geneva din martie.

Vezi si

”Englez” din Izvoarele Sucevei, reținut după ce a provocat un accident. N-are permis, era beat pulbere și a refuzat recoltarea de sânge

Joi seara,  la ora 2305, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată că un autoturism …