Sunday , December 4 2022

Primarul Sucevei și primarul din Karavas – Cipru au semnat din nou contractul de parteneriat dintre cele două orașe. Proiecte culturale, turistice și sportive, anunțate pentru anul viitor

În cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează  în Cipru, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, s-a întâlnit cu reprezentanții municipalității Karavas, cu primarul Nicos Hadjistephanou, prilej cu care a fost resemnat Contractul de parteneriat, de înfrățire, care a fost semnat în data de 27 noiembrie 2021 la Suceava. La ceremonie a participat și Ambasadorul României în Cipru, Excelența sa Dan Mihalache.

”Am decis să organizăm proiecte în domeniul cultural, în domeniul turismului, în domeniul tineretului și al administrației publice. Anul viitor, Ansamblul folcloric din Karavas va veni la Suceava unde va susține spectacole, la fel și echipa de volei a comunității din Karavas urmează să efectueze un turneu  la Suceava”, a declarat primarul Ion Lungu.

Conform acestuia, în toamna anului viitor o delegație a municipalității sucevene, care va cuprinde ansambluri folclorice, reprezentanți ai teatrulului Matei Vișniec, o echipa sportivă, va face un turneu în Cipru, iar partener în acest proiect  va fi și Ambasda României in Cipru. (O.S.)

Vezi si

Stomatologul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, găsit mort în casă la doar 39 de ani 

Născut în satul Neagra Broșteni, județul Neamț, Iulian Juncănaru a  învăţat la Liceul ”Nicolae Nanu” …