Tuesday , December 5 2023

Primarul Lungu, solidar cu asociatiile de proprietari, in disputa cu firmele de repartitoare

Primarul Sucevei Ion Lungu a semnalat, `n conferin]a de pres\, de miercuri, c\ montarea unor aparate de m\sur\ pe spa]iile comune – fiind vorba de usc\tor, subsol – reprezin\ o real\ necesitate. Lungu s-a ar\tat solidar cu asocia]iile de proprietari [i a spus c\ va cere firmelor de repartitoare s\ suplimenteze [i, totodat\, s\ suporte montarea acestor aparate de m\sur\ pe spa]iile comune. „Suntem solidari cu asocia]iile de proprietari [i vom cere firmelor de repartitoare s\ suplimenteze montarea acestor repartitoare la spa]iile comune”, a decarat Ion Lungu. ~n acela[i timp, edilul [ef a spus c\ dac\ aceste firme nu vor fi de acord [i nu se va ajunge la materializarea acestei solu]ii, se va trece la o alt\ m\sur\. O alt\ variant\ ar fi, a[a cum a precizat primarul Sucevei, renun]area la aceste repartitoare „`n cazul `n care nu se va ajunge la o `n]elegere cu firmele de repartitoare, de[i eu sper c\ vom ajunge, vom trece la o a doua m\sur\, [i anume, renun]area la aceste repartitoare, iar fiecare pe scara lui poate s\ fac\ o adunare general\ `n care s\ renun]e la aceste repartitoare”, a opinat Lungu. Totodat\, primarul Lungu se arat\ `ncrez\tor `n solu]ionarea acestor probleme „sper s\ rezolv\m aceast\ situa]ie, pentru ca oamenii s\ nu pl\teasc\ mai mult, ci echitabil c=t consum\ pe casa sc\rii”, a declarat Ion Lungu. (Iuliana ILCU)

Vezi si

Șase percheziții la o rețea româno-ucraineană de contrabandiști. Trei indivizi arestați, patru mașini și aproape 40.000 de pachete cu țigări, confiscate (FOTO, VIDEO)

Vineri, 1 decembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii …