Tuesday , September 27 2022

Primarul Lungu, îngrijorat de derularea contractului de reparații stradale din cauza creșterii galopante a prețurilor

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a recunoscut că are emoții cu privire la derularea contractului de reparații stradale pentru acest an. Deși la licitație s-au înscris doi competitori, primarul Ion Lungu susține că ascensiunea prețurilor la materiile prime folosite de firmele de construcții îi dă emoții. „Sper ca una din oferte să fie eligibilă pentru a semna contractul și a da drumul la treabă. Am emoții mari pentru că prețurile au crescut foarte mult la materiale mai ales la bitum”, a spus Ion Lungu, în conferința de presă de miercuri, 20 aprilie.

Așa cum a specificat cotidianul Obiectiv de Suceava, zilele trecute, la licitația organizată de Primăria Municipiului Suceava privind repararea și întreținerea străzilor din municipiu au fost depuse două oferte din care una din partea unei asocieri de firme având ca lider societatea Florconstruct iar alta din partea asocieri având ca lider societatea Grup Construct Bucovina. Valoarea estimată a contractului care va fi încheiat pentru 12 luni este de 8 milioane de lei. (D.P.)

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …