Sunday , November 27 2022

Primarul Lungu felicită Foresta după meciul cu UTA Arad și anunță că acum se toarnă fundațiile la Baza sportiva tip 1, unde va fi construit un nou stadion

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat la meciul de fotbal din Cupa României dintre Foresta Suceava și UTA Arad și a ținut să-i felicite pe ”galben-verzi” pentru prestație.

”Chiar dacă am pierdut cu 1-0, un gol stupid, spun eu, ne-am comportat onorabil. Am jucat de la egal la egal cu “Bătrâna Doamnă”. Felicitări echipei Foresta care este pe primul loc în campionat, nefiind învinsă până în prezent! Felicitări Dorin Goian!”, a spus Ion Lungu.

Acesta a declarat că în aceste zile se toarnă fundațiile la Baza sportiva tip 1, cu teren de dimensiuni UEFA cu nocturnă, iar în jurul acestui teren va fi construit un stadion nou.


”Ne dorim să avem o echipă de fotbal competitivă la Suceava și o infrastructură sportivă corespunzătoare”, a  spus primarul Sucevei. (O.S.)

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …