Thursday , December 8 2022

Primarul lungu: E clar că nu putem face faţă zăpezii, se lucrează continuu; lumea să iasă la vot

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut un apel către populaţie să iasă la vot în pofida faptului că ninge abundent, spunând că “este clar” că autorităţile nu pot face faţă nisnorii, dar că se fac eforturi pentru deszăpezire.

Primarul a spus că de sâmbătă seară se acţionează în municipiu cu 18 utilaje care îndepărtează zăpada şi împrăştie material antiderapant, dar şi cu utilaje pentru curăţarea trotuarelor.
“Este normal să se circule în condiţii de iarnă. Noi am intervenit toată noaptea şi acţionăm în cartiere. Este clar că nu putem face faţă la această ninsoare, nu numai noi, indiferent despre cine am vorbi. După ce deszăpezeşti, într-un sfert de oră se aşează zăpada la loc. Vom rămâne în alertă şi la noapte, dar atât timp cât nu va înceta ninsoare nu vom reuşi să facem o circulaţie perfectă în oraş”, a spus Lungu.
El a menţionat că în zona secţiilor de votare sunt oameni care îndepărtează zăpada pentru a facilita accesul în secţie.
“Eu sunt convins că cine are de ieşit la vot va ieşi. Fac un apel la suceveni să iasă la vot chiar dacă sunt condiţii meteorologie neprielnice”, a spus primarul, care a susţinut că “este un act de responsabilitate civică”.

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …