Monday , December 4 2023

Primarul Lungu: După 26 mai, este posibil să se semneze contractul de proiectare și execuție la Sala Polivalentă 

Primarul municipiului Suceava a purtat marți discuții la CNI în legătură cu licitațiile de la Sala Polivalentă de 5.000 locuri de la Suceava și Creșa din Dealul Mănăstirii.

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a purtat marți discuții la CNI în legătură cu licitațiile de la Sala Polivalentă de 5.000 locuri de la Suceava și Creșa din Dealul Mănăstirii.

Este posibil să se semneze contractul de proiectare și execuție la Sala Polivalentă după data de 26 mai 2022, când este termen final la contestație la Curtea de Apel București. Pentru Creșa din Dealul Mănăstirii, dacă nu sunt contestații, se poate semna contractul de proiectare și execuție în prima decadă a lunii iunie“, a menționat primarul Lungu.

Totodată, edilul Sucevei a avut întâlniri la Ministerul Dezvoltării, în legătură cu depunerea de proiecte pe “Programul  Termoficare“. Ion Lungu a reamintit că municipiul Suceava a atras cei mai mulți bani din acest program în perioada 2006-2021 (aproximativ 10 milioane euro), lucru care a contribuit la reabilitarea a aproximativ 40% din punctele termice si rețelele de transport-distribuție din oraș.

“Discuțiile au fost purtate pe fonduri europene si pe probleme importante ale municipalitații (creșe, termoficare, evidența populației, finanțarea transportului elevilor etc.). Am convingerea că o mare parte din aceste probleme vor fi rezolvate în perioada următoare”, a mai declarat primarul Lungu. (O.S.)

Vezi si

Cresc tarifele de vizitare la Muzeul de Istorie și la Cetatea de Scaun  

Consiliul Județean Suceava a aprobat, la ultima ședință, un proiect de hotărâre referitor la taxele …

One comment

  1. Felicitari! Un primar bun este cel care cunoaste problemele comunitatii si care face demersuri pentru dezvoltarea acesteia. In diferite situatii primarul a coborit din fotoliu si a discutat cu cetatenii si a luat in considerare ceea ce vor. Un primar care foloseste comunicarea si ajunge in acord cu cerintele societatii pe care o reprezinta este un bun gospodar.