Friday , August 6 2021

Primarul Lungu a semnat miercuri contractul pentru încă 15 autobuze electrice. ”Sperăm sa ajungă cât mai curând aceste autobuze, să putem trece la culoarul unic de transport public”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că a semnat miercuri dimineață cu firma Solaris din Polonia contractul pentru furnizarea celor 15 autobuze electrice si 19 statii de încărcare, din care 15 pentru încărcare lentă si 4 pentru incarcare rapidă. Acest contract  vine ca urmare a unei licitații organizate de Ministerul Dezvoltarii, Lucrărilor Publice si Administratiei.


”Sunt ultimele autobuze care trebuie sa vină la Suceava din lotul celor 62, care compun parcul de transport public electric la nivelul municipiului. Valoarea contractului este de 50.426.627,35 lei,  inclusiv TVA. Temenul de livrare este de 22 luni. Am insistat la reprezentantul firmei Solaris sa aducă cât mai repede autobuzele la Suceava, a declarat primarul Ion Lungu.


Autobuzele de la Solaris sunt garantate pentru 500.000 km sau 5 ani,  au 8 ani garanție pentru caroserie, 5 ani pentru baterii electrice, anvelope – 120.000 km și 8 ani pentru componentele de cauciuc .
”Sperăm sa ajungă cât mai curând aceste autobuze, să întregim parcul la capacitatea de 62 autobuze electrice, să putem trece la culoarul unic de transport public”, a mai declarat primarul Sucevei. (O.S.)

Vezi si

Află ultimele tendințe din modă și bucură-te de reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava!

Dacă nu ai apucat să citești nicio revistă de fashion luna aceasta și încă nu …