Thursday , December 7 2023

Primarul Lungu a prezentat la Cluj strategia municipiului Suceava pentru a deveni un oraș ecologic și inteligent până în anul 2030

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat, joi,  la Cluj Napoca, la prima întâlnire din cadrul proiectului “100 orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în anul 2030″. La întâlnire au participat primarii Emil Boc, de la Cluj Napoca, și Radu Mihaiu, primarul Sectorului2 București, iar din din partea Comisiei Europene a fost prezent Matthew Baldwin, coordonatorul proiectului, din cadrul programului Horizon Mission Cities.

”Am expus sintetic strategia municipiului Suceava, ce am facut si ce dorim sa facem. Domnul Matthew Baldwin a avut cuvinte de apreciere la ceea ce am realizat în Suceava și ce dorim să realizăm prin acest proiect important pentru orașul nostru. Mai multe lucruri concrete se vor discuta la Bruxelles pe data de 13 iunie 2022, când va fi o întâlnire cu reprezentanți ai tuturor celor 100 de orașe selectate în proiect. Este un proiect foarte important pentru orașul nostru, o șansă aproape istorică sa avem un oraș ecologic și inteligent până în anul 2030”, a spus, la finalul întâlnirii, primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Mașină oprită de polițiști cu banda cu țepi, la Cârlibaba. Șoferul fugea pentru că avea ITP-ul și RCA-ul expirate 

În seara de  5 decembrie 2023, în jurul orei 23:00, pe raza satului Valea Stânei, …

One comment

  1. Toata stima dl. Primar pentru stradanie si mult succe! In sfirsit primarul nostru se bate si iese in fata lui Boc.