Saturday , May 8 2021

Primarul Ion Lungu a participat la slujba din Duminica Sfintei Cruci de la biserica Sf. Cruce

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat duminică, 4 aprilie, la slujba de la Biserica „Sf. Cruce” din cartierul Obcini.

„Astăzi în a treia duminică din Postul Mare, Duminica Sfintei Cruci, am participat la slujbă la biserica Sfânta Cruce din cartierul sucevean Obcini. A fost o slujbă înălțătoare! Este una dintre cele mai frumoase biserici din orașul nostru”, a precizat primarul Ion Lungu.

De altfel, un obișnuit al evenimentelor religioase, nu este prima dată când edilul își exprimă public admirația pentru cât de bine a fost edificat acest lăcaș de cult. Biserica Sf. Cruce este una dintre numeroasele biserici la care și municipalitatea suceveană a contribuit financiar cu fonduri de la bugetul local. În prezent, sprijinul financiar este necesar și dirijat pentru realizarea picturii murale interioare, aceasta fiind într-un stadiu destul de avansat.

„Municipalitatea a contribuit la ridicarea acestei deosebite biserici, iar în prezent sprijinim financiar lucrările de pictură. Ne rugăm la Dumnezeu prin puterea Sfintei Cruci, să ocrotească orașul nostru în această perioadă grea de pandemie”, a transmis Ion Lungu. (D.P.)

 

Vezi si

De sâmbătă, sucevenii se pot vaccina în parcarea Shopping City

Reprezentanții DSP au anunțat că vaccinarea se va efectua cu vaccin Pfizer BioNtech și vor …

One comment

  1. Și dacă a participat, ce e?! Și-a luat cu el presa sa vadă lumea ce credincios primar are Suceava.