Saturday , January 28 2023

Primăria va prelungi contractele de închiriere pentru garajele din municipiul Suceava cu cel mult un an

Vremea garajelor în municipiul Suceava a trecut. Această afirmație a fost făcută, recent, de primarul Ion Lungu care a explicat, în declarația de presă de miercuri dimineață, că nu va ezita să treacă la dărâmarea lor pentru proiecte de interes pentru suceveni, referindu-se îndeosebi la cele deja anunțate cu privire la realizarea unor parcări auto și a unei grădinițe.

Prin urmare, și în cazul contractelor de închiriere pentru garajele care încă nu sunt incluse în planuri de dezvoltare vor fi încheiate pentru un an. „Suntem în faza de prelungire a contractelor pentru perioada următoare și aici vom fi foarte vigilenți. În special pe contractele pentru garaje nu vom face contracte pe mai mult de un an de zile”, a spus Ion Lungu. El a precizat că sunt situații în care vin la el oamenii, îl imploră să nu dărâme garajele, însă Primăria nu va ezita să dărâme aceste garaje când are interes pentru a face dezvoltări pentru populație. (D.P.)

 

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …

One comment

  1. Unde sunt locurile de parcare promise de ani de zile ? Alea supraetajate…in fiecare cartier!!! Doar nu e fraier sa faca pentru cetateni….o sa dea avize pentru alte blocuri cu cel putin 6-7 etaje! Incet incet toate parcarile for fi cu taxa ! Noi trebuie sa ne certam pe locurile de parcare existente…si sa platim taxe si impozite din ce in ce mai mari! Halal conducere are Suceava – sat cu blocuri!