Tuesday , May 28 2024

Primăria Sucevei a identificat trei locuri din oraș în care ar putea face împăduriri cu bani europeni

Conducerea Primăriei municipiului Suceava a anunțat că a făcut demersuri pentru ca municipalitatea să acceseze Componenta „Păduri și protecția biodiversității”, lansată în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Ne dorim să plantăm cât mai mulți copaci în perioada următoare, mai ales că avem prins acest lucru și Proiectul <100 de orașe inteligente și neutre climatic> … Intenția este clară, iar pe lângă ce avem noi prins în proiectul de semnalizare rutieră, privind înființarea de perdele forestiere, vrem să plantăm cât mai mulți arbori în municipiul Suceava”, a spus Ion Lungu. În acest sens, au fost identificate mai multe zone din oraș „pretabile” la asemenea demersuri: Cartierul „Tinereții”, Dealul Mănăstirii în perimetrul „Pășune” și spre Podul Vătafului, iar specialiștii de la Serviciul „Fond funciar” lucrează și la identificarea altor zone care îndeplinesc condițiile din ghidul proiectului”,  a declarat Ion Lungu, primarul Sucevei. (D. P.)

Vezi si

Dizzy: ”Îmi ofer susținerea, expertiza și toată energia mea lui Lucian Harșovschi. Lucian, hai să facem Suceava mai frumoasă!”

Raluca Tuchlei sau Dizzy, cum o cunosc majoritatea sucevenilor, este o persoană care emană bucurie …