Sunday , September 25 2022

Primăria Suceava va reface canalizarea din zona Ştrandului și de pe Calea Burdujeni în acest an

Fondurile europene vin greu și sunt destinate pentru anumite lucrări prevăzute cu mulți ani în urmă. Între timp, apar alte probleme în diverse zone ale orașului care nu au fost anticipate la data la care au fost depuse proiectele și ca atare Primăria Suceava nu are altă opțiune decât înceapă a face pe cont propriu lucrări.

Desigur, este vorba despre finanțare pe cont propriu, pentru execuția lucrărilor la canalizarea menajeră în zona strada Strandului și la cea pluvială de pe Calea Burdujeni,  reparații realizate de firme de specialitate, doar că plata va fi făcută cu fonduri de la bugetul local.

În acest sens, Primăria Suceava organizează în acest an două licitații – termenul de depunere a ofertelor la una din acestea fiind deja – pentru lucrări la rețeaua de canalizare din cele două zone ale orașului. Pe data de 13 aprilie a avut loc licitația pentru reparația unui tronson de rețea pluvială din Calea burdujeni, valoarea estimată a licitației fiind sub 600 de mii de lei fără TVA iar la licitație s-au prezentat doi ofertanți: CONBUCOVINA și TOP SCAV

În ceea ce privește canalizarea menajeră de pe stradă ștrandului, un anunț de participare simplificată a fost postat pe SEAP în cursul zilei de luni, dar termenul de depunere al ofertelor va fi de data de 5 mai. În acest caz, valoarea estimată de aproape 1,4 milioane lei fără TVA include și partea de cheltuieli cu proiectarea. (D.P.)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …