Monday , December 4 2023

Primaria Suceava cere doua milioane de lei Guvernului pentru repararea podului de la Burdujeni

Prim\ria Suceava a cerut Guvernului dou\ milioane de lei pentru completarea sumei necesare lucr\rilor de repara]ii la podul rutier peste r=ul Suceava ce face leg\tura `ntre centrul ora[ului Suceava [i cartierul Burdujeni, care are un pilon fisurat. Ion Lungu a spus, `ntr-o conferin]\ de pres\, c\ `n urma studiilor f\cute la acest pod s-a constatat c\ unul dintre piloni este fisurat.
El a ar\tat c\ acest pod este strategic `n municipiu `ntruc=t face leg\tura `ntre zona central\ [i cartierul Burdujeni, fiind traversat de mii de ma[ini pe or\. Primarul a spus c\ a fost elaborat un proiect de Hot\r=re de Guvern pentru alocarea unei sume de dou\ milioane de lei pentru completarea sumei necesare lucr\rilor de interven]ie `n condi]iile `n care municipalitatea a alocat din fonduri proprii suma de un milion de lei. „Sper\m ca podul s\ nu cedeze mai mult”, a spus Ion Lungu. El a men]ionat c\ se men]in restric]iile pentru traficul rutier pe acest pod, fiind permis doar accesul autovehiculelor cu masa mai mic\ de 3,5 tone. (D.P.)

Vezi si

Șase percheziții la o rețea româno-ucraineană de contrabandiști. Trei indivizi arestați, patru mașini și aproape 40.000 de pachete cu țigări, confiscate (FOTO, VIDEO)

Vineri, 1 decembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii …