Saturday , December 9 2023

Primaria Suceava a trimis din nou sindicalistii sa faca miting in fata Prefecturii, nu la sediul PDL

N pre[edintele Consiliului Jude]ean [i al organiza]iei jude]ene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, sus]ine c\ „`n spatele acestor mi[c\ri [i `n fa]\ [i `n lateral sunt cei din PSD”

Prim\ria municipiului Suceava a respins din nou solicitarea f\cut\ de sindicatele sucevene care voiau s\ organizeze mitinguri de protest `n fa]a sediului PDL de l=ng\ biserica Sf=ntul Dumitru. Ca [i `n urm\ cu o s\pt\m=n\, Prim\ria Suceava a recomandat sindicatelor s\ protesteze, ca de obicei, `n fa]a [ediului Prefecturii [i nu `n fa]a sediului PDL, lucru care a nemul]umit pe sindicali[ti. {i de aceast\ dat\, explica]ia primarului a fost c\ `n fa]a sediului PDL se execut\ lucr\ri edilitare iar acesta este un motiv prev\zut `n lege pentru a nu autoriza mitinguri `n loca]ia cerut\ de sindicali[ti. Primarul a mai spus c\ Prefectura Suceava este un loc mai potrivit pentru un miting de protest fa]\ de Guvern, deoarece prefectul este reprezentantul Guvernului `n teritoriu.
O opinie critic\ fa]\ de juste]ea acestor proteste o are pre[edintele Consiliului Jude]ean Suceava [i al organiza]iei jude]ene a PDL, Gheorghe Flutur. El este de p\rere c\ protestele pe care sindicatele vor s\ le fac\ `n fa]a sediului PDL din apropierea bisericii Sf=ntul Dumitru, ar fi f\cute cu puternic\ implicare politic\ din partea PSD. „~n spatele acestor mi[c\ri [i `n fa]\ [i `n lateral sunt cei din PSD. ~n disperare c\ au pierdut alegerile `n 2009, cheam\ poporul, vorbesc `n numele poporului. Le e dor de putere, le e foame, asta cred eu. Liderul PSD de aici le-a cerut celor 50.000 de semnatari pentru mo]iune s\ ias\ [i s\ fac\ prin orice mijloace demonstra]ii. Mie mi se pare dovad\ de neputin]\”, a afirmat Gheorghe Flutur. El a ad\ugat c\ „este mai u[or s\ stai pe margine [i critici `ntr-o manier\ ultrapopulist\, cum am v\zut declara]iile celor din PSD”. (D.P.)

Vezi si

„Fii bun, nu doar de Crăciun”, iar Iulius Mall te premiază!

La Iulius Mall Suceava ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această …

No comments

  1. Faptul ca primaria nu aproba sa se tina metingul in fata sediului pdl denota ca atat primarul,cat si prefectul sunt subordonati pdl respectv lui Flurur,.La randu lui,Flutur se teme ca dracul de tamaie sa se orgnizeze o adunare in fata sediului pdl,pentru ca prea mult a mintit electoratul si acum fuge si se ascunde numai sa nu se intalneasca cu oemenii pe care i-a mintit timp de 4 ani.In eventualitatea ca s-ar tine un meting la care sa apara si Flutur,acesta ar trebui sa explice de ce duce o politica contrara interesului poporului.