Tuesday , January 31 2023

Primăria Siret va fi închisă publicului pentru două săptămâni, după ce mai mulți angajați au fost diagnosticați cu Covid 19

Conducerea Primăriei Siret a decis să închidă instituția pentru public, după ce mai mulți angajați au fost diagnosticați pozitiv cu Covid 19, urmând ca activitatea să se desfășoare exclusiv on-line. Inspectorii sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică au început deja o anchetă epidemiologică, după ce rezultatele pozitive au confirmat existența cazurilor de Covid 19 în Primăria Siret.

”Primaria Siret va fi izolată pentru următoarele 14 zile ca urmare a apariției unor cazuri de infectare COVID 19 în rândul angajaților. Se va lucra doar on line și vor fi rezolvate urgențele (buletine, decese). În primărie vor intra doar angajații testați negativ. Luni vom testa restul angajaților (o parte fiind testați deja). Menționez că primăria este inchisă publicului din data de 15 martie, de aceea pericolul infectării persoanelor care s-au prezentat la primărie este foarte mic”, a explicat Adrian Popoiu, primarul orașului Siret. (C.R.)
secretarasite

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …